Eilen oli salaisen kirppisystävän paketti odottamassa kun menin kotiin. :) Ihana paketti olikin, lähettäjä oli Minna Talo maalla -blogista Olenkin Minnan blogiin tutustunut tämän vaihdon myötä jo aikaisemmin, ihania juttuja blogin täydeltä.

Paketista löytyi tällaiset ihanuudet:

Kuva on tosi huono, kokeilin kuvata vaikka missä mutta ei onnistunut. Paketissa oli siis Aarikan peltipurkki, sydänpurkki, muovipurkki jossa kukkia ja muoviset suola ja sokerisirottimet, vai onko ne maitoa ja kermaa varten? No, sokeria ja suolaa aion niihin laittaa. :) Kaikki jutut oli ihania ja varmasti mietittyjä, tykkään ihan jokaisesta. Suosikki on kuitenkin joukossa ja se on tuo kukkapurkki. Mulla on ennestään isoja samanlaisia 8 kpl, enkä ole ikinä nähnyt noin pientä. Se on aivan ihana.

Tässä vähän parempi kuva sirottimista ja sydänpurkista. Tuollaisia sirottimiakaan en ole koskaan ennen nähnyt. Tuon sydänpurkin kanssa ilmeisesti samaa sarjaa mulla on myös, ainakin niissä on samanlainen kuvio. Niitä löytyy erilaisia purkkeja ja tarjotin, mutta tuollaista purkkia ei vielä ollut.

Tässä oikealla siis vaihdossa saatu Aarikan purkki ja vasemmalla pari päivää sitten kirpparilta löydetty.

Sitten yksi oma löytö ja vähän muitakin ostoksia

Esteri Tomulan Tattikulho (vai sienikulho?) Ihana, melkein virheetön ja tosi halpa, maksoi 3€. Onneksi vielä voi tehdä kirppareillakin löytöjä vaikka isompien paikkakuntien kirppiksillä tuntuu että hinnat on taivaissa varsinkin retrojutuissa.

Tuo Pauligin kahvipurkki oli pakko saada kun sen kaupassa näin. Aivan mielettömän hieno. Ja tuo toinen peltirasia lääkkeille löytyi paikallisesta postista.

Täytin pyöreitä vuosia pari viikkoa sitten ja mua lahjottiin mm. muumikannulla ja mukilla

Ja Minna Immosen appelsiinipurkilla. Takana oleva vati on kirpparilöytö vuosien takaa, samaa sarjaa on myös 2 kulhoa.

On ollut vähän taukoa kirjoittelussa, kotona netti ei ole toiminut melkein kuukauteen eikä mitään syytä löydetä. Joulukortteja oon väsäillyt ja ideoinut vaikka mitä mutta toteutus on asia erikseen :) Sieniä on tullut kerättyä ja olen vasta tänä syksynä tutustunut suppilovahveroon, sitä näyttäisi olevan vaikka kuinka. Kotona on vielä omenoita puussa, hilloa pitäisi tehdä oikein urakalla. Joulussa on jo ajatukset, vaikka lämmintä on. :)