Viikonloppu meni ihan liian nopeasti, niinkun yleensä. Perjantaina alko töissä jo vähän huono olo, selkä oli ihan tajuttoman kipeä. Lauantaina se kipu oli siirtynyt vasempaan olkaan, mitään ei oikein voinut tehdä kun se kipu oli sellasta säteilevää. Särkylääkkeillä meni kuitenkin ohi, eilen oli jo ihan inhimillinen olo. Varmaan on askarteluista ja virkkaamisesta tuo kipu.

Eilen olin mummolassa tekemässä viimesiä pihahommia, vietiin kukkasipuleita kellariin. Mä en oikeastaan ymmärrä miks niitä kukkia pitää joka vuosi raahata sinne kellariin niin paljon. Ja sitten keväällä ollaan ihan paniikissa että mihin ne kaikki saadaan mahtumaan.

En sitten saanut pahemmin mitään aikaseks viikonloppuna. Muutaman 3d-kuvan leikkasin, sitten leikkelin korttipohjia. Pari korttiakin sain valmiiksi. Yhden kolmiohuivin sain virkkaamalla valmiiksi ja toisen aloitettua. Tekisi kauheasti mieli tehdä lapaset mutta enhän minä osaa *nolo*.. Oliskohan jossain jotain Neulo lapaset for dummies -ohjetta?

Tästä tää viikko taas lähtee käyntiin, viikonloppu olis taas saanut kestää paljon kauemmin. Tarviis varmaan lomaa. Onhan tässä kohta talviloma. Ei ole kyllä hajuakaan millon sen voi pitää..