Olipas meillä kiva viikkoa. Oltiin viikko mamman kanssa, käytiin mummolassa ja pitkillä lenkeillä. Paitsi niinä päivinä kun maa oli ihan loskainen ja satoi vettä. Sillon me tytöt ei pahemmin haluta kävellä, mamma saa pakottaa aamupissillekin.

Yks päivä me käytiin sellaisen tädin luona, joka kutoo meille vaatteita. Se otti meistä mitat ja rapsutteli meitä ihan innoissaan. Ja sitten se kaivoi sellaisen pipon laukustaan ja meidän piti kokeilla sitä. Siis pipoa! Mamma sanoo että se suojaa varsinkin Betten korvia pakkasilla. No, Bette olikin ainut joka siitä piposta tykkäsi. Nyt se täti sitten kutoo meille kaikille pipot. Mamma lupasi ottaa kuviakin, mä varmaan kuolen häpeästä..

Mamma muuten osti uuden puhelimen: Nokia N73 Se on aika hieno. Mamma otti sillä jo paljon kuvia meistä mutta ei saanut asennettua jotain ohjelmaa millä saisi ne kuvat koneelle.. Mutta meinaa kuulemma yrittää huomenna uudestaan, saatte sitten nähdä lisää kuvia meistä.

Nyt alkoi taas arki kun mamma meni töihin. Ja jouduttiin jäämään yksin kotiin. Mutta hyvin me tytöt pärjätään.

Nyt painun lukemaan muiden blogeja, oon varmaan jäänyt kaikesta kivasta paitsi loman aikana. Hauskaa viikkoa vaan kaikille!