Pitkään aikaan en ole postannut tänne retrolöytöjä. Tosin ei niitä kauheasti ole tullutkaan vastaan. Mutta tämä leipälaatikko löytyi kirppikseltä 6€ hintaan. Oon kauan etsinyt peltistä leipälaatikkoa. Tuossa en kauheasti tykännyt tuosta kuvioinnista, mutta ostettava oli kun oli ensimmäinen sellainen jota voi harkita. Ja nyt kun se on ollut kotona vähän aikaa tuo kuvio on alkanut tuntua ihan kivalta :)

Kuvat on sameita kun kamera oli jäässä ja kuvaajan käsi tärisi :) Leipälaatikon päällä oikealla on myös uusi löytö, vanhat muoviset suola- ja pippurisirottimet pienellä alustalla. Kirpparilta myös ja hintaa taisi olla huima euro. Kirppikseltä on myös seuraava pankki, jonka luen retroksia, en tiedä onko se oikeastaan sitä kun muistan nuo lapsuudesta :) Mulla on aikaisemminkin ollut tuollainen mutta en muista mitä sille kävi..

Mummo alkoi puhumaan että pitää hävittää vanhat herätyskellot kun ei ne enää toimi. Eihän tätä voi roskiin heittää:

Ei siis toimi oikein kunnolla, tosin kyllä se käy mutta pysähtyy välillä. Ei se mitään, koristeeksi sen halusinkin. Ja toisenkin kellon hamstrasin, tuo on kyllä jo vanhempi:

Made in USSR :) En tiedä, kai joku voisi nuo saada toimimaankin mutta ei niiden tarvitse toimia..