No niin, sain vihdoin otettua kuvia. Mutta en tietenkään muistanut mitä kuvia halusitte nähdä. Joten otin kuvia koko kämpästä. Kuvat on huonolaatuisia, kännykällä otettuja, yrittäkää saada selvää.. Tässä olkaa hyvä!

Ensin talo:

1071141.jpg

Verantaa, en halunnut mennä ulkoa päin ottamaan kuvaa kun paleli. Joten tästä tuli tällainen pieni otos verannan verhoista ja ikkunoista:

1071111.jpg

Sitten siirrytään eteiseen:

1071110.jpg

Oven takaa löytyy keittiö.Varoitus, keittiön kaapit on jotain aivan järkyttävää :)

1071106.jpg

1071109.jpg

Unohdin ottaa kuvan keittiön pöydästä. Kuitenkin, keittiöstä mennään olohuoneeseen. Ensin nurkkaus, jossa on kirjahyllyt. Kuvat tuli tosi hämärinä kun olohuoneessa on himmeä lamppu.

1071099.jpg

Toinen nurkka, siellä on askartelutavaraa läjässä, ei tietenkään kuulu sinne :)

1071100.jpg

Televisionurkka. Vaikka ei tuo telkkari tuossa kuvassa kovin hyvin näy. Kuvaamatta jäi takkanurkkaus. Nuo olohuoneen verhot menee vaihtoon kunhan keksin mitkä laitan sinne, nuo oli vaan sellainen nopea ratkaisu. Eikä kaikki nuo tyynytkään kuulu sohvalle, siinä on yleensä vaan sinisiä ja valkoisia tyynyjä.

1071103.jpg

Olohuoneesta mennään alkoviin, jossa on tietokonenurkka. Alkovi on ihan vaiheessa vielä (niinkuin koko talokin). Tuonne tulee vaatekaappi ja joku erilainen tietokonepöytä. Kuvasin tahallani vaan tuon tietokonenurkan, kun muu tila on niin sekava.

1071119.jpg

Alakerta on käyty läpi, seuraavaksi ylös. Tuon sinisen alla on ikkuna, jossa ei tietääkseni ole lasia. Joten saa olla siinä talven yli, kesällä siihen laitetaan ikkuna. Seinät ja rappuset meinaan maalata. 

1071133.jpg

Ensin yläkerrassa on askarteluhuone. Joka on nyt melkein varastona ja sotku on sen näköistä. Ensin on nukkekoti ja hyllykkö. Tuo lamppu meni muutossa rikki, toivottavasti sen saa korjattua.

1071130.jpg

Askartelupöytää.

1071125.jpg

Huoneen toinen nurkka. Tuon romukasan tilalle on tarkoitus laittaa joku nojatuoli. Tämä huone on muutenkin täynnä kaikkea rojua, mikä ei jää sinne. Suunnitelmissa on hyvässä järjestyksessä oleva siisti askarteluhuone, jossa on hyllyjä ja kaikkea kivaa säilytystilaa. Mutta milloin askarteluhuone on siisti?? :)

1071126.jpg

Makuuhuone, tai siis sänky. Kuvassa näkyy ikkunan puoleinen seinä. Verhotkin sopivasti edessä. Toiseen nurkkaan on tarkoitus tulla liinavaatelipasto kunhan löydän sen jostain. Tiedän minkälaisen haluan mutta en ole vielä löytänyt sitä mistään. Mä en oikein tiedä mitä tekisin tälle huoneelle, liikaa puuta mun mieleen mutta maalatakaan en haluaisi. Ehkä lakkaan nuo seinät valkolakalla. Listat on kuitenkin vielä laittamatta ja tuo kun verhot on edessä tekee tuollaisen kammiomaisen vaikutelman, täytyy ottaa uusi kuva missä näkyy ikkuna.

1071121.jpg

Vessaa kuvannut, mutta muistin Tytin toiveen vessan käsipyyhkeistä:

1071115.jpg

Siinä niitä kuvia nyt oli. Niistä näkee että paljon mulla on tekemistä ja remontoitavaa. :) Nyt tuolla on tavaroita missä sattuu ja sekavaa. Keittiö on ihan eka remontoitava ensi keväänä. Tuo ei ole kovin kätevä, eikä kyllä kovin kauniskaan :)