Niin se loma vaan vierähti. Pikkuisen sain tuunattua taloa, makuuhuoneen seinät sai vaalean värin. Samalla maalailin pikkusen eteisen kattoa ja yhden pienen kaapin. Tässä ensin vanha kuva makuuhuoneesta:

Verhojen takana tietysti ikkuna. Nyt on seinät maalattu ja sänky käännetty, mutta yhtään paremmin en osaa ottaa kuvia :)

Hämärä kuva siis, saatte uskoa että seinät on vaaleat :) Kuva on siis otettu ovelta, käänsin sängyn ja sain tuon pienen lipaston yöpöydäksi. Tuo kasa lattialla on Alman peti, ei jostain syystä suostu nukkumaan sängyssä kuin aamuyöstä..

Pari kuvaa sängyn viereltä otettuna, tuossa näkyy jo todistusaineistoa että seinät ovat vaaleat. Kirjoille pitäisi keksiä joku säilytyssysteemi, nuo tuosta lipaston päältä pitäisi saada pois ja tuolle viereisessä huoneessa on parisataa kirjaa pinottu ihan lattialle..

Myös vessa sai kärsiä sisustusinnon palaamisesta:

Vaihdoin verhon, peilin ja taulun löysin kirpparilta. Uuden kuvan voisi ottaa joskus kun aurinko ei paista ikkunasta sisään..

Koirat keksivät kerrossängyn :) Alla on hoitokoira, en ole ottanut uutta mäyristä :)

Pikkuhiljaa pitäisi alkaa tekemään joulukorttejakin, on niitä parikymmentä valmiina. Suurin osa tulee varmaan vanhalla tutulla 3d-tyylillä, niitä en viitsi kuvata kun ovat samanlaisia kuin ennenkin. Mutta enköhän keksi jonkun kortin tännekin kuvattavaksi..