Oho, enpäs ole taas melkein kuukauteen kirjoitellut. Kiirettä on pitänyt. Koiranpentu tuli kotiin ja sen kanssa riittää vilskettä. Tuossa on kuva riiviöstä, kuvassa tosin ei näytä kovin riiviömäiseltä. :) Mutta voin sanoa että virtaa riittää. Nimeksi sai Alma ja rotuna mäyräkoiramix. Ihana kaveri, ikää on nyt reilu 10 viikkoa. Toiset koirat ovat ottaneet pennun ihan hyvin vastaan, välillä hermostuvat siihen kun se näykkiin korvista ja jaloista mutta kaiken kaikkiaan tulevat hyvin toimeen. 

 1796309.jpg

Kiirettä on pitänyt muutenkin mm. pihan kanssa. Ei siellä paljon ole saatu aikaiseksi, aita on nyt paikoillaan, mutta se eteen en joutunut laittamaan tikkua ristiin :) Omasta pihasta olen syönyt jo mansikoita, herneitä, kurkkua ja melonia. Kypsymässä on ainakin tomaatteja ja paprikoita.

Askartelurintamalla on ollut hiljaista. Jotain pientä on tullut ostettua ja tehtyä, eniten aikaa on mennyt askarteluhuoneen siivoamisessa. Tosin se ei ole vielä läheskään siivottu :) Kauhean paljon mulla on askartelutarvikkeita, mitä en edes muista.. Ensi viikon maanantaina alkaa onneksi kolmen viikon loma, silloin on toivottavasti aikaa näpertää kaikkea kivaa..

Varsinainen postauksen aihe oli löytö jonka tein eilen (tai oikeastaan äiti teki)

1796232.jpg

Laatikollinen Sarviksen astioita 6€! Kasasta löytyy 5 lautasta, keittolautanen, 4 mukia, 3 kuppia , 3 munakuppia ja sokerina pohjalla nuo jauhoastiat joihin aion säilöä askartelutarvikkeita. Mun mielestä aika hieno löytö :)

Päivitin muuten tuon Leimat-sivun, otin uudet kuvat ja lisäsin sinne pari uutta leimaa. Otin kuvat myös tekstileimasimista, vähän niinkuin itselle muistutukseksi että tulee niitäkin käytettyä..