Kokeillaanpa jos mäkin osaisin tehdä ihan oman blogin, mamman avustuksella tietysti.. Eli mä oon Selma, sekarotuinen kääpiökoira. Ikää on kertynyt 6 vuotta. Tuossa kuvassa olen etualalla, enkös ole kaunis? Tuo toinen on Vilma, se on kuulemma mun pikkusisko vaikkei se oikeasti olekaan. Ollaan me jotain sukua. :) Vilma on 5-vuotias. Meissä on muuten nykyisten tietojen mukaan ainakin mopsia, portugalin podengoa ja tiibetinspanielia. Mamma sanoo että me ollaan sen omia mulkosilmähörökorvia. Mikä rotu se sellainen mukamas on..

DSCN0381.jpg

Viime vuoden joulukuussa mamma yllätti meidät. Yks päivä se vaan lähti ja oli monta tuntia pois. Sitten kun se tuli kotiin sillä oli mukana sellanen laiha, harmaantunut mummokoira, Bette. Ihan ekaks Bette meni meidän olohuoneen lattialle ja pasko siihen ihan kunnolla. Me oltiin Vilman kanssa ihan ulalla, että mikä tuo nyt oikein on. Mamma oli hakenut Betten koiratarhalta. Tossa on kuvakin tuosta mummelista.

DSC00715.jpg

Bette täytti syyskuussa 13 vuotta. Eikös muuten ole aika nuorekas mummeli? Betten oikea nimi on Tojahin Fallen Star ja se on siis kääpiöpinseri. Se on ollut meillä kohta vuoden. Aika paljon mahtuu siihen vuoteen. Ekaks me Vilman kanssa vähän pelättiin sitä ja taidettiin vähän äristäkin. Bette ainakin pelkäsi meitä, se oli tosi laiha ja tärisi vaan. Nyt me ollaan jo kavereita, ainakin siihen asti kun Bette näkee tai haistaa jotain hyvää syömistä. Sillon se saattaa vähän olla äkäinen, mistä on todisteena ihan kivan kokoinen reikä Vilman korvassa ja toinen mamman sormessa.

Me asustellaan mamman kanssa Korpilahdella. Mamma käy Jyväskylässä töissä ja me joudutaan odotteleen kotona. Paitsi niinä päivinä kun mummolla on vapaata ja päästään sinne. Siellä vasta onkin kivaa. Mummo ei muuten yhtään tykkää kun sitä sanotaan meidän mummoksi. Mummon luona asuu myös Lucifer, 5-vuotias Bullmastiffi. Siinä vasta kaveri. Yleensä se ei kauheesti tykkää meistä, varsinkaan jos mennään sen sänkyyn tai ruokakupille. Mutta sillon kun meillä on juoksut niin se on meidän ylin ystävä. :)

Onneksi mammalla on viikonloput vapaata ja sillon me tytöt pidetään hauskaa. Ehkä kaikkein hauskinta on päästä toisen mummon (mamman mummon, tässä menee pieni koira ihan sekaisin..) luo kylään. Siellä meinaan asuu mun siskolikka Titta. Ja siellä saa aina jotain herkkuja ja pääsee ulos juoksemaan. 

Tänne blogiin mä sitten päivittelen meidän tempauksia. Ehkä jossain vaiheessa mammakin kertoo omista asioistaan, vaikka käsitöistä tai askarteluista. Viikonloppuisin on turha odotella että ehdin kirjoittelemaan, meikätyttö viettää silloin laatuaikaa!