Nyt täytyy ihan ekana tunnustaa, että kirjoitin kyllä ylös mitä olin saanut keneltäkin ja missä vaihdossa, mutta tohinoissani hukkasin sen lapun *nolo*. Joten näissä saattaa olla virheitä, kertokaa jos huomaatte :)

Tontun yllätys vaihdossa parini oli Johanna ja häneltä sain ihanan paketin, jossa oli ommeltuja lintuja ja virkattu pannulappu, kännykkäkoru + karkkia. Nuo linnut ja pannulappu on aivan ihania, tuo värikin on hieno. Mukana oli myös ihana kortti jonka tietysti unohdin kuvata.. Kiitos! 

2191203.jpg

Seuraavaksi Joulumuorin yllätys ja parina Lirularuloru. Häneltä sain aivan mielettömän hienon paketin:

2191186.jpg

Karkkia, muumipiparkakkumuotit, servettejä, kankainen poropussukka, lankaa, kynttilä ja mielettömän hieno huivi, josta parempi kuva alla. Kiitos, kiitos.  

2191197.jpg

Tämä taisi olla Joulumuorin lahjavaihdosta? Prognoosilta? Anteeksi, en nyt muista varmaksi, tarkastan kun pääsen kotiin. Lahja kuitenkin oli todella kiva, kuten näette. Narua, servettejä, tarroja, avaimenperä. Sotkut taustalla olivat ihan omasta takaa :)

2191170.jpg

Salaisen joululahjan sain Ritvalta: papereita, kortti, teetä, karkkia eri muodoissa ja kaikki pakattuna kankaaseen ja kultaiseen harsoon, jotka voin siis käyttää myös. Kortissa oli hauskasti selitetty paketin sisältö. Kiitos!! 

2191174.jpg

Kiitos kaikille paketeista! Ja kerrottehan jos lähettäjä meni väärin, mun muistiin kun ei tosiaankaan voi luottaa..