Oon jo parina päivänä yrittänyt laittaa kuulumisia mutta ei oo onnistunut kun kuvien laitto on tökkinyt..

Me oltiin viikonloppuna vähän kipeinä. Mamma kävi lukemassa netistä että koirien flunssaan auttaa höyryhengitys. Se sitten otti meidät vuorotellen kainaloon pyyhkeen alle ja hengiteltiin kattilan päällä höyryä. Ei kyllä ollut kauhean kivaa. Mamma siinä tosin taisi saada eniten niitä höyryjä.. En tiedä auttoiko tuo vai mikä mutta enää ei olla kipeitä.. :)

Tässä vähän kuvia viikonlopulta, kuten huomaatte oltiin lempipuuhissa, eli makoiltiin vaan.

395242.jpg

395244.jpg

395246.jpg

395247.jpg

395250.jpg

Mammalla on niin huono kamera ettei saa meistä kuvia muuta kuin sillon kun ollaan paikallaan.. Tänään meillä onkin kiva päivä kun mennään mummon luo hoitoon. Tai siellähän me ollaan oltu joka päivä, mutta tänään siellä onkin meille herkkuja. Eilen meinaan mummo paistoi lihaa ja ihan varmana se on jättänyt vähän meillekin. :)

Mamma aloitti tekemään lapasia. Ne on siis ekat lapaset mitä se tekee yläasteen jälkeen. Se ajatteli että pakko sen on ne osata tehdä, saa nähdä mitä tulee. Se on lukenut jostain bambupuikoista, meinaa kuulemma ostaa sellaset. Sen pitäis kyllä muutenkin päästä ostoksille kun se tarvii joillekin ATC-korteille jotain säilytystaskuja.