Eilen oli ihan tavallinen päivä. Lenkillä ei olis millään viihtynyt kun oli niin kylmä ja tuuli kovasti. Me koirat kyllä yritettiin mennä sisälle mutta mamma pakotti kävelemään lenkin. Pitäishän sen nyt ymmärtää että tuuli voi viedä tällaisen pienen koirat. Illalla me oltiin mamman kanssa peiton alla ja mamma teki käsitöitä. Mä olin vakiopaikallani mamman sylissä, siihen ei oo muilla asiaa. :) Se on meinaan varma paikka jos haluaa rapsutuksia. Sitäpaitsi osaan kyllä katsoa mammaa silleen että varmaan rapsuttaa, eihän mun tarvii kuin vähän vilkasta luomien alta niin heti oon kuulemma hellyyttävän näköinen.

Ihanaa.. aamulla kun mentiin ulos niin koko piha oli ihan valkoisena. Kyllä siellä kelpasi pienten koirien mennä, ei näkynyt kuin korvat lumihangesta. Mammalla oli hauskaa kun hilluttiin hangessa. Ei siellä kyllä kovin kauaa voinut olla kun tuli kylmä.

Tänään onkin kiva päivä, päästään mummolle hoitoon eikä tarvii olla kotona kolmestaan. Mummon luona saa aina herkkuja ja pääsee kiusaamaan Luciferia.