Eilen oli taas ihan tavallinen päivä. Mamman töiden jälkeen mentiin mummon luo Luciferia katsomaan ja saatiin tietysti herkkuja. Tosin mamma ei ymmärrä mitä herkullista on kaupan makaroonilaatikossa. No, ei mekään ymmärretä sitä vihreetä juttua mitä mamma syö. Sanoo sitä salaatiksi.. Vilma on kyllä kanssa vähän outo, se syö porkkanoita.

Bettekin oli eilen hölmö. (Siis ainahan se on, oikeestaan mä oon ainut suurinpiirtein viisas tässä taloudessa..) Se haki nappulan ja toi sen sohvalle. Mammahan ei kauheesti tykkää kun syödään sohvalla, mutta ei se meitä haittaa. Sitten Bette nukahti sen nappulan viereen. Mutta odotas vaan kun meinasin mennä syömään sen (ei tarvii itse kävellä kupille asti) niin johan se heräsi ja jäi multa nappula syömättä. Bette vaan nuoleskeli sitä nappulaa ja piilotti sen peiton alle. Niinkun mä en löytäis sitä. Mutta mamma ei antanut varastaa sitä..

Mamma sai sen ohjelman koneelle, millä siirretään kuvat puhelimesta, mutta tiedättekö mitä se teki. Otti väärän piuhan mukaan, nyt meidän pitää vielä odottaa huomiseen ennen kuin saadaan ne kuvat esille.. Toi mamma on välillä vähän hölmö.

Tää vuodatus toimi vähän huonosti, mäkin yritin käydä kommentoimassa vaikka missä mutta ei onnistunut. Mutta nyt taitaa taas toimia, kiva. Ja kiitos sille joka tätä ylläpitää!